БИО ФЕМИЛИ ЕООД

www.Bio-Brands.bg е собственост на БИО ФЕМИЛИ ЕООД

Bio-Brands.bg е специализиран онлайн БИО магазин, в който се предлага само био сертифицирана козметика, растителни био масла, био продукти за почистване на дома, био хранителни добавки и други допълващи био сертифицирани продукти с доказано високо качество и чистота на състава.

Брандовете, които подбираме и предлагаме, са спечелили отдавна доверието на взискателните потребители на био сертифицирана козметика и био продукти на европейския пазар.

Посещаваме всички най-престижни международни изложения за био сертифицирана козметика, био храни и други био продукти, срещаме се с производители от различни страни и участваме в събития, които обогатяват нашите познания за истинската био козметика, био хранителни добавки и други био продукти.

За нас доверието е всичко! Ние сме прозрачни в това, което правим и винаги честни с нашите клиенти! Стремим се да Ви предоставим най-добрите и чисти продукти, които можем да намерим, така че да бъдем полезни, както на Вас така и на планетата. Искаме нашите клиенти да се радват на всяка покупка, знаейки, че са избрали компания, която наистина се интересува от тях.

За нас всяко действие е от значение и всяка покупка има значение, така че ние продаваме само продукти, в които наистина вярваме. Надяваме се да ви накараме да се почувствате ценени, уважавани и специални, каквито наистина сте!

Ние имаме силна позиция за това, кое е правилно да предлагаме на пазара и вярваме, че с нашия етичен и устойчив избор на качествени и здравословни продукти, можем да направим нашия свят по-добро място.

Bio-brands.bg е био магазин с над 1000 вида био продукти и всички те са произведени без синтетични оцветители, без вредни консерванти, ароматизанти и без още над 10 000 вида съставки, които са абсолютно забранени в производството на био козметика, био хранителни добавки и други био сертифицирани продукти. Всеки продукт има био сертификат, удостоверяващ неговия състав.

Био продуктите, които Ви предлагаме, са разработени, за да бъдат ефективни, но в същото време нежни и безопасни за Вас, Вашето семейство и околната среда.

Ние избираме най-чистите и качествени био продукти, за да ги споделим с всички, които ценят продуктите, създадени от природата с любов и професионализъм.

БИО ФЕМИЛИ ЕООД е вносител и официален представител за България на марките:


Връзка с нас:

Био Фемили ЕООД

Вносител и дистрибутор на био сертифицирани продукти

тел: 0879 244 464

www.Bio-Brands.bg | Специализиран онлайн БИО магазин само за био сертифицирани продукти