TENGRI – Универсален адаптогенен еликсир – – Ancestral Superfoods – 100 мл

29.90 лв.

SKU: TENGRI-02
Сертификати:

Описание

Подари си физическо здраве и психическа устойчивост с TENGRI!
• 4 различни адаптогена, подобряващи хормоналния баланс, редуциращи стресовите хормони и стимулиращи правилната комуникация между мозъка и надбъбречните жлези.
• 100% натурален състав с диворастящи билки и лечебни гъби от различни краища на света.
• Естествен имуномодулатор, подобряващ собствената реакция на имунната система към биологични, физични и химични дразнители.
• Подходящ за продължителна ежедневна употреба от здрави хора над 12 години с цел подобряване на физическата издръжливост и психическата устойчивост.
• Веган формула с нулево съдържание на захар, глутен, пълнители и алкохол.
• Едно шишенце течен еликсир съдържа 100 мл. и е достатъчно за 10-дневен прием според препоръчителната дневна доза.

Ползи от приема на течен адаптоген TENGRI
TENGRI е 100% натурална хранителна добавка под формата на течен адаптоген, подобряващ физическото и психическото благосъстояние.
• Подобрява физическата и психическата издръжливост.
• Нормализира хомеостазата и биохимичното равновесие в тялото.
• Стимулира бързата регулация на адреналина и кортизола.
• Повишава скоростта и качеството на когнитивните функции.
• Облекчава симптомите на стрес и тревожност.
• Ускорява антиоксидантните процеси в тялото.
• Модулира функцията на имунната система.
• Тонизира тялото и ума по естествен начин и без привикване.

Формулата на течен адаптоген TENGRI
В състава на TENRI са използвани адаптогени с различен химичен състав, подбрани от всички краища на света – от Далечния Изток до родните български земи.
Целта ни беше да съберем естествени адаптогенни растения и имуномодулатори с научно доказано положително действие, които са използвани в лечебните традиции на различните древни народи.

Компонентите на получения течен адаптогенен еликсир включват:

  • Диворастящи билки
    Златен корен (Родиола розеа), корен от Сибирски женшен (Елеутеро), стрък от Свещен босилек (Тулси)
  • Лечебни гъби
    Екстракт от мицел и плодно тяло на кордицепс (Рачи крак).
  • Активирани семена
    Създадената уникална комбинация от активни съставки нормализира биохимичното равновесие и хормоналния баланс в организма по естествен начин. Не чрез туширане на резултатите от стреса, а чрез отстраняване на неговите първопричинители на чисто физиологично ниво.

Течният адаптоген TENGRI е само първият от серия продукти в линията Ancestral Elixirs, чиято амбиция е да претвори древните лечителски традиции с инструментите на съвременната наука.

Продуктите са разработени от проф. д-р Петко Денев, който е професор по биоорганична химия и химия на физиологично активните вещества. Основният фокус в работата му съвпада с основната мисия на бранда – разработване на хранителни добавки и функционални храни с висока биологична активност – имуностимулираща, адаптогенна, антиоксидантна, антимикробна, антитуморна и получена от сърцето на природата!

Състав и препоръки за ползване

Съставки: растителен глицерин, вода, златен корен, сибирски женшен, свещен босилек, екстракт от кордицепс, активирано тиквено семе.
Препоръчителна дневна доза: По 5 мл да се приемат 2 пъти дневно, разтворени в малко количество течност (вода, чай, сок и др.)
Препоръчителната доза за дневен прием от 10 мл съдържа: екстракт от 860 mg златен корен (Rhodiola rosea), екстракт от 800 mg сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus) корен, екст-ракт от 800 mg свещен босилек (Ocimum tenuiflorum) стрък, 200 mg сух екстракт от кордицепс (Cordyceps militaris), екстракт от 200 mg активирано тиквено семе.
Употреба: Да не се превишава препоръчваната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се употребява при деца под 12 години.

Съхранение: При стайна температура, на сухо и недостъпно за малки деца място. TENGRI е 100% натурален продукт, при който е възможна появата на утайка или помътняване. Те не алармират за промяна в качеството или свойствата.
За оптимален ефект се препоръчва две опаковки Tengri да се приемат последователно (за общ период от 20 дни), след което да се прави пауза от една седмица.

Как да засилете потенциала на течен адаптоген TENGRI
Индивидуалните продукти на Ancestral Superfoods могат свободно да се комбинират, допълват и подсилват!
Адаптогенните свойства на TENGRI могат да бъдат допълнително подсилени чрез приема на функционалните суперхрани:
DRUIDESS – специално разработена формула от 14 вида покълнали и ферментирали органични семена, плодове и билки за женското здраве и красота.

ORACLE – холистична веган формула за подпомагане функциите на мозъка, подобряване на съня и редуциране на стреса в ежедневието.

CHIEFTAIN – функционална суперхрана за подпомагане на мъжкото здраве, включително енергия, възстановяване, сила и виталност.

WARRIOR – 70% чист растителен протеин, подходящ за спортисти, хора с активен начин на живот и високи нива на физическо натоварване.
Всички продукти на Ancestral Superfoods са подходящи за ежедневна употреба като част от балансираната диета и осъзнатия начин на живот.

Допълнителна информация

Сертификати

EU-ORGANIC, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.