Течен перилен препарат за тъмни и черни дрехи – AlmaWin – 750 мл

22.00 лв.

SKU: 8000750
Сертификати:

Описание

Натуралният течен перилен препарат за тъмни и черни дрехи на AlmaWin е създаден, за да запази цвета на дрехите наситен за по-дълго време.  Една от основните съставки в този натурален почистващ продукт е екстрактът от сапунено орехче, което е натурално средство с измиващи и почистващи свойства. Сапунинът е активната съставка на миещото орехче, което не причинява възпаления и дразнене на кожата. Освен естествени изпиращи свойства, миещото орехче има ефект и на естествен омекотител, като в резултат се получава изключително меко и пухкаво пране, затова не е необходимо да добавяте допълнително омекотител.

Този препарат е ефективен дори при 20°C.

Предимства на продукта:

– Прането ви е изпрано отлично и тъмните дрехи запазват наситения си цвят
– Концентрат – икономичен продукт, който спестява ресурси и пари
– Дерматологично тестван. Може да перете на ръка и в перална машина.
– Екстрактът от сапунено орехче прави гладенето по-бързо и лесно
– Подходящ за всички степени на твърдост на водата
– В дрехите не остават оптически избелители и консерванти.
Подходящ за хора с алергии и за пране на бебешки и детски дрехи
Веган – само с растителни суровини
– Без химикали: фосфати, хлорни съединения, петролни деривати, пълнители,
– Без оптически избелители, синтетични оцветители и консерванти
– Не е тестван върху животни; Без ГМО
– Не е нужно да купувате омекотител, с естествен омекотител.

Опаковката на продукта е изработена от 95% рециклирана пластмаса, което допринася за опазване на околната среда.

Ползите за природата и околната среда:

– Изцяло биоразградим и не замърсява подпочвените води
– Рециклирана и рециклируема опаковка
– Намалява отпадъците от опаковки, тъй като е концентрат и в една опаковка има повече съдържание, отколкото обикновените прахове за пране

Начин на употреба: За дълбоко почистване на тъмни тъкани, като оставя дълготраен блясък на цветовете. Подходящ за пране от 20° до 60°. Не е подходящ за вълна и коприна.

Дозировка и употреба: 1 капачка = 30 мл.

Твърдост на водата

Леко замърсено пране

Средно замърсено пране

Силно замърсено пране

мека

1 капачка 1 капачка 1 ½ капачки

средна

1 капачка 1 ½ капачки 2 капачки

твърда

1 ½ капачки 2 капачки 2 ½ капачки

Пране на ръка: 1/3 капачка на 5 л. вода

Състав: захариди (от царевица, цвекло и картофи), мастен алкохолсулфат, екстракт от миещи орехчета*, етерични масла от върбинка и евкалипт*, лимонен, цитрал, гераниол, линалол, цитронелол.    * от биологично сертифицирано земеделие

AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Германия разработва и произвежда почистващи и перилни био препарати за здравословно домакинство от 1993 г. Така AlmaWin отговаря на търсенето на потребителите, загрижени за околната среда и здравето, както и допринася за опазването на природата. Производителят AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH създава продукти с високи стандарти по отношение на дерматологичните изисквания и разградимост. Забележителна е икономичността на продуктите чрез използването на концентрати, което позволява да се спестят пари, енергия и материали. Всичко това е в основата на философията на производителя – да бъдем в хармония с човека и природата.

100% натурални и био разградими почистващите продукти на AlmaWin са био сертифицирани от CERTISYS – Белгия. Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са ръководни принципи на AlmaWin при разработката на продукти. Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването водят до объркване на потребителя.
AlmaWin намира решения и създава нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. Продуктите на AlmaWin отговарят на най-високите екологични и дерматологични стандарти. Освен това показват изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини. Всички използвани суровини покриват най-високи дерматологични и екологични изизсквания, като са био сертифицирани от CЕRTISYS. Всички използвани почистващи активни вещества са от растителен произход. AlmaWin не използва етоксилирани суровини и генномодифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека, се изследват дерматологично поради нарастващия брой кожни заболявания.

Допълнителна информация

Сертификати

ECOGARANTIE, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.