Система за избелване на зъби – Oralgen NuPearl 32x Advanced Teeth Whitening System Refill Pack 4 Syringes – 4 х 5 мл

49.00 лв.

SKU: 55-02

Описание

Насладете се на предимствата и качеството на професионалното избелване на зъби в комфорта на собствения си дом за малка част от цената. NuPearl 32x е революционна система за избелване у дома, предлагаща уникална 99+% естествена формула, която осигурява професионални резултати без сурови химикали или избелване, предназначена за чувствителни зъби. Тя се препоръчва от зъболекари, одобрена от FDA и без пероксид с NuBright™ LED технология, усъвършенстван ботанически избелващ гел и естествено етерично масло от мента, осигуряващи видимо по-бели зъби само за минути. Намалете щетите, причинени от години на пиене на кафе, вино, пушене или ядене на храни, които могат да оцветят зъбите, като премахнете повърхностните петна и дълбоко залегналото обезцветяване, без да увреждате емайла и с по-малко чувствителност!

Основни характеристики:
 • Клинично доказано избелва зъбите до 8,4 нюанса само за 7 дни
 • 99+% натурални и хранителни съставки
 • 100% веган и без глутен
 • Специално формулиран за чувствителни зъби
 • Видимо по-бели зъби за 10 минути
 • 100% нежна избелваща формула без пероксид
 • Включва бонус NuPearl 32x Perfecting Whitening Pen
 • Професионални резултати с технологията NuBright™ LED Brightening
 • Препоръчван от зъболекарите и одобрен от FDA
 • Безопасен за емайла
 • Включва професионално ръководство за нюанси

Докато много хора желаят резултатите от избелването, продуктите за избелване у дома съдържат големи концентрации на химикали, които могат да увредят здрави зъби и венци. NuPearl 32x е естествен, безопасен за емайла и нежен към зъбите. Всички съставки са 100% хранителен клас и GRAS (Общо взето се счита за безопасни). Освен това не съдържа сурови съставки, включително: латекс, парабени, сулфати, натриев флуорид, PEG/PPG и е без глутен. Вижте значителни промени в цвета на зъбите без вредните ефекти от други процеси на избелване, които могат да навредят на чувствителните зъби и венци.

Избелващите процедури осигуряват само временно решение на петна и обезцветяване на зъбите, докато NuPearl 32x използва професионално разработена и патентована технология за премахване на петна, за да осигури трайни резултати. Избелващият гел работи за премахване на петна от зъбите, без да уврежда емайла, с потенциал да избели зъбите до 8 нюанса само за един цикъл на лечение (7 дни). Други избелващи процедури просто избелват повърхността на зъбите, оставяйки петна след себе си.

За да запазите резултатите, които постигате при зъболекаря, ще трябва да се връщате отново и отново, което излиза скъпо! Лесно е да използвате NuPearl 32x Perfecting Whitening Pen заедно с нашата система за избелване, за да поддържате ярката бяла усмивка, която искате между процедурите или в движение. Прецизните косми ви помагат да се насочите между зъбите и труднодостъпните места, за да поддържате усмивката си в най-добрата форма!

3 лесни стъпки към по-бяла усмивка!

1. Нанесете 99+% естествен избелващ гел върху силиконовата шина за уста

2. Активирайте LED изсветляваща светлина и задръжте на място за 10-20 минути

3. Усмихнете се с увереност!

Системата за избелване на зъби NuPearl 32x Advanced е сравнима със скъпите избелващи процедури, предлагани в зъболекарския кабинет. Процедурата е подобна – естественият избелващ гел се нанася върху зъбите, докато нашата изключителна LED технология NuBright използва светлини с нисък интензитет, излъчващи високи нива на яркост в една посока върху избелващия гел, осигурявайки професионални резултати само за минути!

Как работи избелващата химикалка?

NuPearl 32x Perfecting Whitening Pen използва усъвършенстван избелващ гел за постигане на максимални резултати. Просто пуснете гела в апликатора на четката и нанесете върху всеки зъб. Усмихнете се за 30 секунди и изплакнете след 10-20 минути. Гелът действа само за секунди за видимо по-бели зъби! Използвайте ежедневно, колкото е необходимо, за да поддържате усмивката си.

ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ: След като нанесете гел, включете шината с LED светлината и я поставете в устата, за да подобрите избелващата сила на гела! Дръжте върху зъбите до 10 минути, след което изплакнете.

Допълнителна информация

Устна хигиена - Според проблема

Избелване на зъбите

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.