Протеинов Шейк – Банан и Кокос с Еритритол – Dragon Superfoods – 450 гр

34.99 лв.

SKU: 26-36
Сертификати:

Описание

Освен че е супер вкусен, този протеинов шейк с банан и кокос е лесен за усвояване и абсорбация от всички. Комбинация от оригинал и бадемов протеин ще ви е енергичен старт на деня и чувство за ситост до вечерта.

Те съдържат фибри, което е от преразгледано значение за правилното храмосмилане. След малко време, прегледайте в храмове, ще видите  повече Енергия , която трябва да се появи на всеки ден.

Протеина представлява:

Хранителният протеин се състои от 20 различни аминокиселини  ( различни  части). Твоето тяло по естествен път е произведено12 от тях, а  8 трябва да се набавят от храната.

Кога се препоръчва да има протестини като хранителни добавки?

Преди физическо натоварване:   Doppinacя ЗА izgapyaneto Na maznini – пpиeмът нa протеин пpeди tpenipovяa д изялючитeлнo пoлeзeн пoвeмe пo вpeмe нa ниcяo въглexидpaтнa диeтe, нaoгo нaгo нaгo нeoгa, нaйo нaгo Тoвa вoди дo изгapянe нa мaзнaни и уcяopявa oбмянaтa на вещнocти. При начина на спорт може да се забележи забележителности, ако не се препоръчва протеин преди тренировки.

След физическо натоварване:   Възстановяването на мускулите е особено важно! Точно след физическо натоварване, например тичане, колоездене, фитнес, ски и други извънредно натоварване на вашето, препоръчва се да отговаря на протеин ще се помогне.

Протестирайте ще ти помогна да се чувстваш сит и щастлив. Ако приемете протеин сутрин, това ще бъде енергичен старт на ден и чувство за ситост до вечерта.

Начин на употреба:   Две супени лъжици (30гр.) Прием, добавен в мляко или вода 

Незаменими аминокисилини %
Хистидин (H) 2,3
Изолевцин (I) 4,2
Левцин (L) 8,8
Лизин (К) 3,7
Метионин (M) 2,8
Фенилаланин (F) 5,5
Треонин (T) 3,7
Триптофан (W) 1,1
Валин (V) 5,5
Средна хранителна сила:  стогр трийсетграм
Енергийна стойност (kJ / kcal) 1726/518 410/123
Мазнини (ж) 10,9 3,3
– от които наситени (ж) 7,7 2,3
Въглехидрати (ж) 24,7 7,4
– от които захари (g) 20,4 6,1
Белтъци (ж) 50,1 15
Фибри (ж) 6,5 1,9
0,24 0,07

Произход:   Българя

Съставки:  оризов протеин *,   бадемов протеин  *, кокосова захар *, банан на прах * (10%), кокосово мляко на прах * (7%)

* съставки от биологично земеделие

Допълнителна информация

Сертификати

EU-ORGANIC

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.