Препарат за баня – Sodasan – 500 мл

10.49 лв.

Много подходящ и за акрилно санитарно оборудване. Акрилът е много податлив на драскотини и не трябва да се почиства с абразивен продукт. Този еко препарат почиства ефективно и лесно всички повърхности и предмети в банята.

SKU: 10-9569
Сертификати:

Описание

Натурален почистващ препарат за баня на Sodasan – идеален за почистване на повърхности, като плочки, неръждаема стомана, стъклени и пластмасови душове, санитарно оборудване и фитинги.

Този еко продукт е много подходящ за почистване на акрилно санитарно оборудване, което става все по-широко използвано в баните за вани и душ кабини. Акрилът е много податлив на драскотини и не трябва да се почиства с абразивен продукт.

Този почистващ препарат за баня съдържа само детергенти на растителна основа и чисти етерични масла. Продуктът е сертифициран от ECOCERT, ECO garantie и Веганско общество.

Начин на употреба: Напръскайте равномерно върху повърхността и оставете да действа за около 1 минута. След това изплакнете и забършете с кърпа без власинки, ако е необходимо. При по-замърсени повърхности повторете почистването, като удължите времето за действие на препарата върху съответната повърхност.

Състав: >30% water, alkyl poly glucoside, <5-15% alcohol (Ethanol), glycerine*, vinegar*, citric acid, citral, geraniol, linalool, limonene.

Произход: Германия

Допълнителна информация

Сертификати

NATURE-CARE-PRODUCT, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.