Натурален течен препарат за пране на вълна и коприна – AlmaWin – 750 мл

19.99 лв.

Почиства нежно тъканите без сапун, а лавандуловият аромат придава приятна свежест. За фини и деликатни естествени тъкани като вълна ( кашмир, меринос ), коприна ( дива коприна, сатен, жоржет ), пух ( пухени якета, завивки, възглавници ).

SKU: 8002750
Сертификати:

Описание

Този натурален перилен препарат за вълна и коприна, почиства нежно тъканите без сапун, а лавандуловият аромат придава приятна свежест. Силно концентриран препарат.

Начин на употреба:
За температура на пране 20°- 40ºС.
За машинно пране с програма за вълна и ръчно пране. За фини и деликатни естествени тъкани като вълна (кашмир, меринос и др.), коприна (дива коприна, сатен, жоржет и др.), пух (пухени якета, завивки, възглавници и др. изрично упоменато, че се перат), също така овчи кожи и др. кожи от животни, за които е изрично упоменато, че се перат. Моля, спазвайте инструкциите за температура на пране, посочени от производителя на етикета на дрехата.
Важно за тези, които страдат от алергии: Изплаквайте обилно след пране, препоръчително е два цикъла за изплакване.

Дозировка:
1 капачка = прибл. 30 мл.
Пране на ръка: 1/3 дозираща капачка ( 10мл, прибл. = 1 с.л ) на 5 л вода.

Изцяло натурален, безвреден и еко перилен продукт: 

– Без фосфати, зеолит и хлорни съединения; без оптически избелители, пълнители, консерванти и оцветители, без тестване върху животни;
– Без ГМО езними
– Изцяло биоразградим
– Не е тестван върху животни
– С естествен омекотител – не е необходимо да се купува допълнително омекотител!

Състав: <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), натурален аромат (етерични масла от лавандула*), линалол, вода, етанол, сол, растителни мастни киселини, млечна киселина, пшеничен протеин;      *от биологично земеделие

100% от съставките са с натурален произход

AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Германия разработва и произвежда почистващи и перилни био препарати за здравословно домакинство от 1993 г. Така AlmaWin отговаря на търсенето на потребителите, загрижени за околната среда и здравето, както и допринася за опазването на природата. Производителят AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH създава продукти с високи стандарти по отношение на дерматологичните изисквания и разградимост. Забележителна е икономичността на продуктите чрез използването на концентрати, което позволява да се спестят пари, енергия и материали. Всичко това е в основата на философията на производителя – да бъдем в хармония с човека и природата.

100% натурални и био разградими почистващите продукти на AlmaWin са био сертифицирани от CERTISYS – Белгия. Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са ръководни принципи на AlmaWin при разработката на продукти. Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването водят до объркване на потребителя.
AlmaWin намира решения и създава нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. Продуктите на AlmaWin отговарят на най-високите екологични и дерматологични стандарти. Освен това показват изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини. Всички използвани суровини покриват най-високи дерматологични и екологични изизсквания, като са био сертифицирани от CЕRTISYS. Всички използвани почистващи активни вещества са от растителен произход. AlmaWin не използва етоксилирани суровини и генномодифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека, се изследват дерматологично поради нарастващия брой кожни заболявания.

Допълнителна информация

Сертификати

ECOGARANTIE, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.