Промоция

Еко гъба за съдове с био сапун – AlmaWin – 2 бр

12.00 лв.

SKU: 32-8037001
Сертификати:

Описание

Еко гъбата е разработена по специална технология от сертифицирано слънчогледово масло. Твърдата страна на гъбата е изработена от стоманени нишки, напоени с био сапун от сапунени орехчета. С тяхна помощ лесно отстранявате и най-упоритите замърсявания като мазнини или изгорено. Помислено е и за деликатните повърхности – зеленият и мек полар от памук и вискоза почиства, без да наранява повърхностите. Идеална е и за почистване в домакинството на мивки и плотове от неръждаема стомана. Премахва изгорелите храни от тенджери, тигани, гювечи или тави.Подходящ и за джанти за автомобили, решетки на скара, градински мебели и много други.

• Биоразградима и не замърсява подпочвените води
• Веган – само с растителни суровини
• Без химикали: фосфати, хлорни съединения, петролни деривати, пълнители, без оптически избелители, синтетични оцветители и консерванти
• Без ензими
• Дерматологично тестван продукт. Не дразни кожата на ръцете

Когато сапунът се изхаби напълно, може да се поднови. Просто натрийте малко от Марсилски сапун на  AlmaWin или сапуна с миещи орехчета на Klar върху гъбата и готово! По този начин еко гъбата може да се ползва многократно.

Еко гъбата се предлага в практична двойна опаковка от FSC сертифициран картон.  Ергономичната й форма приляга удобно на ръката. Благодарение на уникалната комбинация от материали, гъбата съхне бързо след изплакване.

СЪВЕТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

За да намалите въздействието върху околната среда, следвайте препоръчаните дози. За да използвате гъбата възможно най-дълго, почистете я след употреба и я оставете да изсъхне добре.

Състав: <5% анийонни ПАВ, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), >30% сапун

Допълнителна информация

Сертификати

ECOGARANTIE, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.