БИО Препарат за съдове Мандарина – AlmaWin – 5 л.

0 от 5

53.50 лв.

SKU: 85-03
Сертификати:

Описание

Препаратът за съдове МАНДАРИНА на AlmaWin е създаден за всички, които обичат аромата на плодова мандарина и успокояващ морски зърнастец. Препаратът е нежен към ръцете и кожата. Етеричното масло от мандарина и портокал с остър аромат превръщат изплакването в уникално ароматно изживяване.

Продуктът е дерматологично тестван, веган и еко-сертифициран от Ecogarantie. Опаковката е от рециклиран материал и може да бъде отново 100% рециклирана.

Начин на употреба: 2 мл. в съда с вода за изплакване са достатъчни. Само при много мазни тигани и тенджери трябва да се дозира повече.

Приложение: Препарат за ръчно миене на съдове, чаши, прибори, тенджери, тигани и др. Течността за миене е отлична и за третиране на пресни мазни петна по текстил. При почистване на петна навлажнете петното, нанесете върху него течност за миене на съдове, попийте го и след това измийте както обикновено.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

Всички продукти AlmaWin са:
– Биоразградими
– Веган
– Дерматологично тествани
– Икономични

Съдържание: ≥5% <15% нейонни повърхностно активни вещества (захароидни повърхностно активни вещества), анионни повърхностно активни вещества (сулфати на растителни мастни алкохоли), парфюми (етерично портокалово масло и масло от мандарина*), лимонен. Допълнителни съставки: вода, етанол, натриев хлорид, млечна киселина, екстракт от плодове на бял трън, пшенични протеини.
* от биологично сертифицирано земеделие.

100% от съставките са от естествен произход.

Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Допълнителна информация

Сертификати

ECOGARANTIE, VEGAN