Био Мед от Глог и Акация – Био Класа – 270 гр

9.99 лв.

SKU: 28-701
Сертификати:

Описание

Български пчелен мед от глог и акация – наситен вкус и богат аромат се комбинират в едно!

Медът от глог е едноцветен, а цветът му варира от тъмно жълто до наситено кафяво с характерен червеникав оттенък. Има уникален, химичен състав и се захаросва в рамките на един месец. Висококалоричен е, като в 100 g се съдържат 316 kcal. Съдържа протеини и аминокиселини (треонин, метионин и други); витамини от групи В, РР, С, Н и минерали; съединения на фруктоза, захароза и глюкоза; органични киселини; цветен прашец и микрофлора.

Подобрява сърдечната функция – минералите тонизират сърдечния мускул. Укрепва артериите и капилярите, понижава нивата на холестерола, нормализира кръвообращението, особено в “мозъчните” магистрали и коронарните съдове; ускорява кръвообръщението и подобрява метаболизма; нормализира функциите на стомашните стени и на стомашно-чревния тракт. Действа общо укрепващо на имунитета и ускорява лечението на настинките. Аналгетичното му действие го прави ефективен при спазми, виене на свят, менструални болки и др. Може да е полезен при повишена функция на щитовидната жлеза.

Акациевият мед укрепва целия организъм и предпазва от заболявания на дихателните пътища и храносмилателната система. Полезен е да се консумира при повишена киселинност в стомаха, гастрит, кисели и други оригвания, стомашни кръвоизливи.

Състав: пчелен мед от глог и акация*

*сертифициран продукт от биологично стопанство

Произход: България

Допълнителна информация

Сертификати

EU-ORGANIC

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.