Био Мака Червена на прах – Dragon Superfoods – 100 гр

6.49 лв.

SKU: 26-28
Сертификати:

Описание

Био Мака на Прах  Dragon Superfoods  е супер храна за поддържане на нивото на всеки ден. Този ядлив корен, традиционно се изпълнява като храна за подпомагане от поддържането на устойчивост и устойчивост на организма, като естествен афродизиак с благоприятно влияние на нормалния хормонален баланс.

Мака (мака) произхожда от Южна Америка,  вирее  на английски голяма надморска височина, студени Условия и ЗИС бедни почви  и  Е Едно От  Малкото  растения, които  оцеляват  в суровите Условия на английски Андите. Е ценена Билката  и използвана  заради  ядливия Си  коре н. Още като храна за местни жители, той е широко разпространен предимно сушен и стрит на прах. Концентрирано съдържание на богатия хранителен състав от витамини, минерали, въглехидрати, които трябва да бъдат от любимите супер храни.

Мака на прах като супер храна е от огата на въглехидрати, мака на прах за регистриране на организма с време, спомага за поддържане на услугата и адаптиране на тялото, което е много много харесвана добавка към протеиновия шейк за спорт и физически активни хора. Популярна е като един от хранителните афродизиаци, които се срещат и като природно средство с благоприятно действие за нормални функции на хормонална система и хормонални баланси в организма.

Мака на прах има леко сладникав вкус и аромат. Много подходящо за добавяне към бананов шейк / смути, като се добавят протеинови напитки преди тренировка за повече време и издръжливост. Често се срещат в рецепти за сурови десерти. Добавете към растително мляко и / или добавете към сърнената закуска за енергиен старт на деня.

Начин на употреба:  от 3 до 5 г дневно в шейк, сурови десерти, салати и ястия. Препоръчвайте се да бъде най-малкото с минимално количество, като се увеличава дозата постепенно във времето. Добре е да се прави почивка на всички 4 седмици редовна употреба.

Хранителна сила за 100  гр :

Енергийна стойност (kJ / kcal) 1448/342
Мазнини (ж) 0.61
– от които наситени мастни (ж) 0,18
Въглехидрати (ж) 67,2
– от които захари (g) 24,2
Белтъци (ж) 10,1
Влакнини (ж) 11,9
Сол (ж) 0,53

Произход Перу

Съ став :  100% корен мака на прах *

* съставка от био земеделие

Допълнителна информация

Сертификати

EU-ORGANIC

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.