Биологична сол за миялна машина – AlmaWin – 2 кг

9.50 лв.

SKU: 32-4041120
Сертификати:

Описание

Във всяка миялна машина има йонообменител, който улавя калциевите и магнезиевите йони от водата. Така в миялната машина се влива мека вода и предотвратява образуването на петна от варовик по съдвете, стъклените чаши и приборите за хранене. Когато йонообменителят се задръсти с калциеви и магнезиеви йони трябва да се рестартира. Това трябва да се направи с помощта на биологичната сол за миялна машина AlmaWin, която предизвиква обмяната на йоните и гарантира оптимално измиване на съдовете.

Биологичната сол за миялна машина AlmaWin е добита в екологично чист район. Не съдържа денатурирани агенти и оцветители.

Приложение: Подходящ за всички домакински съдомиялни машини.

Забележка: За оптимални резултати използвайте “Прах за миялни машини” на Алмавин и “Препарат за миялни машини – таблетки” на Алмавин, защото те са координирани

СЪВЕТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

За да защитите околната среда, използвайте съдомиялната си машина само когато е пълна, предпочитайте да миете при ниска температура и следвайте инструкциите за дозиране.

Дозировка: Поставете солта в отделението за сол според инструкциите на производителя на миялната машина. Солта трябва да бъде редовно допълвана, когато миялната машина подаде съответния светлинен сигнал. За да се получат надеждни резултати, миялната машина трябва да бъде настроена спрямо твърдостта на водата в региона.

Начин на употреба: Презареждайте биологичната сол за миялна машина AlmaWin при светване на сигналната лампичка на отделението за сол. В случай, че отделението е останало празно, е необходимо след неговото запълване да се изчака 2 часа преди следваща употреба на миялната машина, за да може йонообменителят да се регенерира.

Състав: чиста рекристализирана сол без добавки и без оцветители

 

Допълнителна информация

Сертификати

ECOGARANTIE, VEGAN

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.