Промоция

Бебешки еко пелени Woopies Medium – Wooden Spoon

23.90 лв.

SKU: 80-328

Описание

Бебешки еко пелени Woopies – размер Medium ( 9- 14 кг ) за деца от 9 до 14 килограма. Woopies са бебешки еко пелени на Wooden Spoon, щадящи природата и кожата. Те са безвредни за вашето бебе и дете, а поради естествените си съставки са подходящи дори за чувствителна кожа.

Вътрешната част е комбинация от бамбукови нишки и мембрана, която вкарва влагата навътре в пелената, за да пази бебешкото дупе сухо. Пълнежът е от биоразградима дървесна целулоза и супер-абсорбиращ Японски полимер за отлично ниво на защита. Външната част е направена от 100% тъкан бамбук и гладък филм от царевично нишесте, които са биоразградими. Това позволява на кожата да диша, а японската технология използвана, осигурява максимална защита против протичане.

Те са изключително меки на допир, за максимално удобство и свобода на движенията. Имат индикатор за влага, той се активира при намокряне и показва кога бебето се нуждае от смяна.

Без излишно избелване, парфюми и химикали, пелените на Wooden Spoon са перфектни за вашето бебе и дете.

Начин на употреба: За максимална защита и комфорт на детето, следвайте следните стъпки:

  1. Разтворете пелената и опънете предния и задния ластик.
  2. Опънете вътрешните странични ластици на пелената, за да гарантирате 100% защита срещу протичане.
  3. Пелената е готова за поставяне.

Съдържание: 1 пакет Medium за деца от 9 до 14 килограма съдържа 30 броя пелени. 

*Една стандартна пелена се разгражда в рамките на 450 – 500 години. Пелените Woopies на Wooden Spoon се разграждат над 50% само за 85 дни.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.