Промоция

Балсам за дърво Voresta – Wooden Spoon – 100 мл

33.90 лв.

SKU: 80-331

Описание

Балсамът за дърво VORESTA е 100% натурален продукт, съдържащ олиа, восъци и етерични масла от сертифицирано биологично земеделие. Подхранва и предотвратява напуквания в дървото. Подходящ за дървени дъски за рязане, дървени салатени купи, дървена посуда, дървени кухненски плотове, дървени маси, мебели и др. Благодарение на изключително чистия си състав, продуктът е подходящ дори за обработка на детски дървени играчки.

Каква е разликата между балсама, олиото, маслото и ваксата?

Разликата е в съотношението на олио и восък. Консистенцията на балсама и олиото е като мед, прониквайки дълбоко в дървото и запечатвайки го отвътре. Ваксата е с най-високо съдържание на восъци и е много твърда. Маслото е хибрид между олиото и ваксата – твърдо, но същевременно лесно за нанасяне. Маслото и ваксата образуват тънък слой на дървената повърхност, давайки й допълнителна защита и блясък. Използайки комбинация от слой олио и слой масло или вакса ще постигнете оптимална защита от течности.

Кога е подходящо да поддържате дървените изделия?

Винаги пристъпвайте към освежаване на изделията от дърво, когато забележите похабяване на дървото или при честа употреба на дървеното изделие. За дъските за рязане, купите и кухненските пособия, е препоръчително освежаване на всеки 2-3 седмици поради непрекъснатото миене.

Начин на употреба: 

Преди да нанесете балсама, почистете и подсушете добре дървената повърхност. Разбъркайте преди употреба и нанесете с чиста микрофибърна кърпа или апликатор за олио върху дървото. Оставете балсама да попие поне 40 минути и после избършете излишъка с мека памучна кърпа, докато изчезнат всякакви следи. За предпочитане е третираните дървени повърхности да не се мокрят през първите 24 часа, за да може олиата и восъците да изсъхнат напълно.

*При употреба не са нужни ръкавици и маска.

*Изключително лесен за употреба.

*5 мл са достатъчни за 1 кв. м.

Съставки:

*Олиа, восъци и етерични масла от сертифицирано биологично земеделие.

*100% натурален продукт.

  • Без петролни деривати
  • Без синтетични аромати

Внимание:

  • Не използвайте при алергии към етерични масла.
  • Избягвайте контакт с очите.
  • Дръжте далеч от деца.
  • Дръжте далеч от директна слънчева светлина.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.