Промоция

Арома Дифузер – Елегантна малка Ваза – тъмно дърво

0 от 5

24.00 лв.

SKU: 78-01

Описание

Арома дифузер – Елегантна малка Ваза с цвят Тъмно Дърво

Ползи от арома дифузера:

  • овлажнява, пречиства и йонизират въздуха
  • създава настроение
  • допълва интериора
  • домашна ароматерапия

Арома дифузерът използва ултразвукови вибрации, за да разбие етеричното масло и/или вода на фина мъгла от микрочастици. Излъчените във въздуха водни пари го зареждат с отрицателни йони, които се свързват с праховите частици и ги свалят на земята. Така не само се пречиства въздухът, но и се облекчават симптоми, изострящи се от сухия въздух. Ултразвуковите модели дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват маслата. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества.

Водните пари съдържащи етерични масла ароматизират и йонизират въздуха в стаята ви, което има емоционални и физически ползи – неутрализира патогени във въздуха, подпомага нашата дихателна система, успокоява нервната ни система.
Ароматерапията с дифузер е отлично допълнение към ежедневието ни, може да бъде чудесен помощник също по време на стрес и напрежение.

Характеристики:

Подходящ за помещения от 10 кв.м. до 40 кв.м.

Размер на дифузера: 10 см х 10 см х 15 см

Тегло: 300 грама

Захранване: чрез USB – 5V  Може да бъде включен и в електрическата мрежа посредством USB aдаптер.

Инструкции за употреба, когато използвате уреда за първи път: 

Важно! Когато използвате дифузера за първи път или ако не сте го ползвали дълго време, поставете памучния филтър, който се намира в тръбата на дифузера, във вода за около 5 минути, за да се напои добре. След това поставете филтъра отново в тръбата на дифузера.  Процедурата е лесна и бърза. Може да поучите визуални инструкции за употреба от двете клипчета по-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=4Ucqcrhe3l8

https://www.youtube.com/watch?v=xT1_ac24O0k&t=164s

Инструкции за ежедневна употреба:
Напълнете резервоара с вода и добавете няколко капки от любимите ви етерични масла. Включете арома дифузера към захранването и натиснете обозначения сензор за старт.
Работи с USB кабел, който се захранва само от устройство с USB порт, като лаптоп, компютър, външна батерия(powerbank) или от захранващ адаптер към електрическата мрежа, не по-мощен от 5V / 900mA.

Съдържание в опаковката: дифузер със зареден филтър-тампон, USB кабел, 1 бр. допълнителен филтър-тампон, упътване за ползване.