Промоция

Ароматна Натурална Свещ – Свежи цветя – Serenity – Wooden Spoon

24.90 лв.

SKU: 80-303

Описание

Тази ароматна натурална соева свещ SERENITY изпълва въздуха с нежно ухание на свежи цветя. Комбинацията от ароматите на древни бели цветя като магнолия, тубероза и божур събуждат силни усещания в нас. Богатият сладък аромат създава усещане за женственост, нежност, изтънченост и спокойствие. 

Опияняващият флорален аромат създава чувствена обстановка за по-дълбока връзка със себе си и превръща всеки в мечтател. Този аромат е подходящ за съзидателна визуализация на нашите мечти и желания. 

Отпуснете се и забравете за натовареното ежедневие създавайки хармонична обстановка в дома си с ароматната свещ SERENITY. 

Цветовете на Магнолията притежават чувствен аромат. Освен приказно ухание, сред плюсовете на Магнолията са и благоприятното въздействие върху нервната система, помага при депресивни състояния, стрес и изтощение. Действа отпускащо и релаксиращо. 

Туберозата е цвете, което не е широко разпространено по нашите земи. Ароматът на туберозата е сладък и интензивен. За него смело се твърди, че не се среща при друг представител на флората. Любопитен факт е, че той е използван като съставен елемент на редица известни парфюми, като например – Channel No. 5, Gucci Gracious Tuberose, Amarige Givenchy, Dior Poison, Tuberose Keiko Mecheri, Estée Lauder Tuberose Gardenia, Reminiscence White Tubéreuse, By Kilian Beyond Love и др. Установено е благоприятното въздействие на етеричното масло от тубероза върху човешкия организъм. То отпуска сетивата, успокоява нервната система и е отличен антидепресант.

Белият Божур е придава красив, романтично пролетен, нежен аромат. 

Дизайнът на тази ароматна свещ е изчистен, за да може деликатно да се впише в атмосферата на всеки дом и да внесе уют, топлота и нежност.

Лек хармоничен флорален аромат – основни нотки Магнолия, Тубероза и Божур.

30 часа време на горене.

Съдържа: 100% екологично чист соев восък, натурални аромати и дървен фитил. 

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.